Palvelut

Remontointi

Kustannustehokas Putkiremontti Uudellamaalla

Putkiremontit meiltä.
Hoidamme kattavan linjastosaneerauksen ja pyrimme aina kustannustehokkaisiin putkiremontteihin.
Kokemuksen tuoma tieto saneerauskokonaisuuksiin tuo ymmärryksen eri aikoina asennettuihin järjestelmiin ja tiedon mitkä lvi-järjestelmät tarvitsevat uusimista. Neuvomme mielellämme isommissa ja pienemmissä projekteissa.
Putkiremonttia on hyvä alkaa suunnittelemaan kun putket ovat noin 20v vanhat. Putkiremontti on kiinteistöjen kunnossapitoon kuuluva korjaustoimenpide ja sen yhteydessä voidaan myös suorittaa muita korjaustoimenpiteitä.

Ota yhteyttä
Image
Image

Uudisrakentaminen

Kauttamme saatte hoidettua niin isot kuin pienet urakat, eikä mikään urakka ole meille liian pieni tai vaikea.

Työt teemme asiakkaiden tarpeiden mukaan ja hinnoittelumme sekä aikataulumme pitää.
Kauttamme saat kaikki LVI-palvelut suunnitelmista asennukseen ja valvontaan, yhdeltä luukulta.
Toimimme myös isommissa kohteissa ketteränä aliurakoitsijana.

Ota yhteyttä

Huollot

Huolella tuotettuja lvi-ratkaisuja Uudenmaan alueella.

Lähtökohtana on että kaikki saavat ammattimaista palvelua.Yksilöllisilla toteutuksilla. Omakotitaloihin, kiinteistöihin, saaneerauskohteisiin. Meiltä saat kaikki lvi-palvelut näppärästi toteutettuna. Kiinteällä kustannus hinnalla. Ensiksi tehdään arvio, sitten aletaan hommiin. Kustannustehokkuuttaa silmällä pitäen.

Ota yhteyttä
Image
Image

24H Päivystys

Uudellamaalla

Ymmmärrämme tiukkojen tilanteiden päälle. Siksi meillä on 24H Lvi-huoltopäivystys. Ongelman syntyessä ota viipymättä yhteys huoltopäivystykseen. Niin tilanne saadaan hallintaan mahdollisimman nopeasti. Näin säästymme suurimmilta vahingoilta ja kustannuksilta. Ammattitaitoinen huoltotiimimme tarttuu toimeen, ratkaisee tilanteen ja samalla kartoittaa tilanteen kokonaiskuvan.

Ota yhteyttä